Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tineri cercetați penal pentru huliganism: Iată ce au făcut - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Trei tineri au ajuns pe mâna polițiștilor pentru că ar fi aruncat cu pietre într-un bărbat care mergea pe stradă, dar și ar fi spart geamul unui magazin din sectorul Buiucani al Capitalei. Indivizii ar putea ajunge după gratii pentru fapta lor.

CHIȘINĂU,  15 apr. – Sputnik. Polițiștii au fost alertați de către un trecător care a văzut cum trei tineri aruncă cu pietre în direcția unui bărbat și distrug geamul unui magazin. Scena a fost suprinsă pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani, iar un martor a trimis imaginile video la poliție. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au discutat cu paznicul magazinului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care le-a comunicat polițiștilor că tinerii dădeau dovadă de un comportament neadecvat, iar la solicitările acestuia de a se liniști, ei au început să arunce cu pietre, ulterior au fugit într-o direcție necunoscută.

La scurt timp, forțele de ordine au reținut indivizii. Aceștia s-au dovedit a fi doi adolescenți de 17 ani și un tânăr de 18 ani, locuitori ai Capitalei. Tinerii au fost escortați la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar în cadrul discuțiilor și-au recunoscut vinovăția. Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru huliganism, iar pentru astfel de infracțiuni legea prevede amendă de până la 52 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani. De menționat că indivizii nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior, ei au fost cercetați penal pentru furt. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0