Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O pensionară de 91 de ani a fost jefuită în scara unui bloc: Poliția a prins hoțul - Video

© Sputnik / Miroslav RotariМногоэтажный жилой дом
Многоэтажный жилой дом  - Sputnik Moldova
Abonare
Un inivid din Capitală a jefuit o pensionară, în timp ce aceasta intra în scara blocului. Făptașul nu este la prima abatere și acum riscă ani grei de pușcărie.
CHIȘINĂU, 14 apr. – Sputnik. O pensionară în vârstă de 91 de ani din Chișinău a fost jefuită în scara blocului în timp ce se întorcea acasă. Oamenii legii au stabilit că bătrâna a fost agresată de către un individ care i-a luat portmoneul cu 1 200 de lei. Ulterior, el a fugit.
Cazul a avut loc în data de 20 martie, pe bulevardul Traian din sectorul Botanica, însă polițiștii au reușit să prindă făptașul recent.
Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 35 de ani din Capitală, care anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare. În cadrul audeirilor, el și-a recunoscut vinovăția.
El le-a povestit polițiștilor că a urmărit femeia, iar când aceasta a încercat să intre în scara blocului, a acționat. Individul a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore și riscă până la șapte ani de închisoare.
Fluxul de știri
0