Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Rusia: 2774 de noi cazuri. Au fost testate 1,4 milioane de persoane

© Пресс-служба Департамента здравоохранения города Москвы / Accesați arhiva multimediaВ Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом
В Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом   - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 2774 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. În țară au fost efectuate peste 1,4 milioane de teste.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 2774 de noi cazuri confirmate de COVID-19 în 51 de regiuni, 22 persoane au decedat, iar 224 s-au însănătoșit, anunță Centrul operativ rus de combatere a pandemiei.

Встреча Александра Лукашенко с  Игорем Додоном - Sputnik Moldova
Lukașenko promite că în Belarus nu va muri nimeni de COVID-19
Numărul total al persoanelor infectate în Rusia a crescut până la 21.102 în 82 de subiecți ai Federației, s-au însănătoșit 1694 de persoane, iar 170 de persoane au decedat. Au fost efectuate peste 1,4 milioane de teste.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în Moscova – 1489, aceasta este urmată de regiunea Moscovei (460), Sankt Petersburg (121). De asemenea, 97 de cazuri au fost înregistrate în Komi, 68 în regiunea Nijni Novgorov.

În majoritatea regiunilor funcționează un regim de alertă, cetățenilor li se recomandă să stea în case. Multe întreprinderi și-au suspendat activitatea, legăturile aeriene și feroviare cu alte state au fost întrerupte.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0