Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Intervenție tranșantă a lui Trump: Suntem foarte aproape de luarea unei decizii importante

© REUTERS / JONATHAN ERNSTDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
”Suntem foarte aproape de a încheia un plan de a ne deschide țara” - președintele și-a asumat decizia relaxării restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

BUCUREȘTI, 14 apr - Sputnik, Evan Răutu. În ciuda veștilor despre victimele pe care Pandemia le face în SUA, președintele Donald Trump a avut azi noapte intervenții optimiste, pline de curaj.

Președintele american și-a asumat decizia relaxării restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, anunțând ferm că el este cel care va decide când va fi redeschisă economia SUA, nu guvernatorii statelor americane, a scris Trump pe Twitter.

”Este decizia preşedintelui, şi aceasta din multe motive. Acestea fiind spuse, Administraţia şi cu mine colaborăm îndeaproape cu guvernatorii, şi aceasta va continua. O decizie luată de mine, în colaborare cu guvernatorii şi ţinând cont şi de alţii, va fi luată în curând!”, a transmis Trump .

​Reamintim că democrații și-au axat întreaga campanie pe Coronavirus, utilizând victimele provocate de acesta în scopul atacării lui Trump. Există și suspiciunea politizării statisticilor, însuși Trump făcând această remarcă.

Spre dimineață, Trump a dat și vestea cea mare: ”Suntem foarte aproape de a încheia un plan de a ne deschide țara”, a scris Trump pe Twitter.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0