Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Statistica îmbolnăvirilor cu COVID-19 va include și cazurile tratate la domiciliu

Abonare
Repezentanții Ministerului Săătății au precizat că de astăzi numărul total de îmbolnăviri cu COVID-19 va include și persoanele care se tratează acasă.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au comunicat că de astăzi cifra totală a persoanelor confirmate de COVID-19 va conține și numărul persoanelor care se tratează la domiciliu, cu forme ușoare ale bolii.

Noul regulament este prevăzut în ordinului nr. 385 din 9 aprilie 2020 al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Până la această oră, sunt 1712 de cazuri confirmate de COVID-19 în laborator și 135 de persoane care se tratează la domiciliu cu forme ușoare ale bolii. În total sunt testate pozitiv 1847 de persoane. 

Starea de sănătate a pacienţilor confirmaţi cu infecţia COVID-19: 188 sunt în stare gravă (17 pacienţi conectaţi la respiraţie asistată), 488 sunt în stare de gravitate medie, restul în stare satisfăcătoare.

În instituțiile medicale sunt internați 79 de copii dintre care 4 copii urmează să fie externați pe parcursul zilei de astăzi. În ultimele 24 de ore, 113 persoane au fost direcționate la Centrul COVID-19, iar la moment fiind internaţi 44 de pacienţi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0