Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț surpriză de la meteorologi: Iată cum va fi vremea în această săptămână

© Sputnik / Miroslav RotariNori
Nori - Sputnik Moldova
Abonare
Săptămâna începe cu temperaturi neașteptate pentru această perioadă. Iată ce suprize ne-a pregătit vremea în Săptămâna Patimilor.

CHIȘINĂU, 13 apr – Sputnik. Temperaturi de până la 24 de grade sunt prognozate pentru astăzi pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. Vântul va sufla din Sud-Est moderat, ziua cu intensificări.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Anunț surpriză de la meteorologi: Iată cum va fi vremea în această săptămână - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

De marți, vremea se „zburlește”, iar temperaturile scad în medie cu 10 grade Celsius. Astfel, în perioada 14-16 aprilie maxima termică nu va depăși 14 grade Celsius. De vineri se încălzește ușor, iar în ziua de Paște mercurul din termometre se va ridica la 19 grade Celsius. În nopțile spre miercuri, joi, vineri și sâmbătă se prevăd înghețuri la suprafața solului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0