Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dumbrăveanu: Peste 90 de persoane infectate cu virusul COVID-19 au fost tratate

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Accesați arhiva multimediaМедицинские работники во время проверки состояния пассажира в аэропорту Внуково
Медицинские работники во время проверки состояния пассажира в аэропорту Внуково - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat informații actualizate privind controlul infecției cu coronavirusul de tip nou la nivel național.

CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. Peste 90 de persoane infectate cu virusul COVID-19 au fost tratate.

Евро - Sputnik Moldova
Societate
Suport pentru combaterea COVID-19: Câți bani i-au oferit Moldovei partenerii externi

Informații în acest sens a prezentat Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Punctului Național Focal.

După ce ieri au fost externați 19 pacienți, cifra celor tratați a ajuns la 94. Totodată, din numărul total de cazuri confirmate, în prezent 165 de persoane sunt internate în stare gravă, iar 429 au o stare de gravitate medie, restul fiind în stare satisfăcătoare.

În Republica Moldova sunt 1.560 de cazuri confirmate din 7.437 de probe prelevate. 

Din numărul total de cazuri înregistrate pe teritoriul țării, 129 sunt de import, iar restul 1439 sunt cu transmitere locală. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0