Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la o stație electrică: 40 de mii de consumatori de la Botanica, fără curent

Abonare
Furnizorul de curent Premier Energy informează că zeci de mii de consumatori din Chișinău au fost deconectați de la electricitate.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Un incediu puternic a izbucnit în această dimineață la stația electrică Botanica din Chișinău. Informația a fost anunțată de furnizorul de energie electrică Premier Energy. În urma incendiului, 40 de mii de consumatori au rămas fără energie electrică.

© Photo : Facebook / Premier Energy MoldovaIncendiu la stația electrică Botanica
Incendiu la o stație electrică: 40 de mii de consumatori de la Botanica, fără curent - Sputnik Moldova
Incendiu la stația electrică Botanica

Potrivit informațiilor oferite de furnizor, Institutul Mamei și al Copilului și Centrul temporar de triere COVID-19, Sanatoriul ”Constructorul”, precum alte instituții din acest sector au fost realimentate prin scheme de rezervă la puțin timp de la producerea incendiului.

„Premier Energy Distribution a implicat mai mulți operatori ai serviciului dispecerat pentru realimentarea prin scheme de rezervă a consumatorilor afectați, iar echipele de mentenanță intervin pentru remedierea avariei”, se precizează în comunicatul de presă al instituției.

În prezent se realizează lucrări de reparație a echipamentului deteriorat pentru a restabili furnizarea energiei pentru toți consumatorii afectați. Întreprinderea va informa pe parcurul zilei despre evoluția procesului de remediere a avariei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0