Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la o stație electrică: 40 de mii de consumatori de la Botanica, fără curent

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Furnizorul de curent Premier Energy informează că zeci de mii de consumatori din Chișinău au fost deconectați de la electricitate.

CHIȘINĂU, 11 apr – Sputnik. Un incediu puternic a izbucnit în această dimineață la stația electrică Botanica din Chișinău. Informația a fost anunțată de furnizorul de energie electrică Premier Energy. În urma incendiului, 40 de mii de consumatori au rămas fără energie electrică.

© Photo : Facebook / Premier Energy MoldovaIncendiu la stația electrică Botanica
Incendiu la o stație electrică: 40 de mii de consumatori de la Botanica, fără curent - Sputnik Moldova
Incendiu la stația electrică Botanica

Potrivit informațiilor oferite de furnizor, Institutul Mamei și al Copilului și Centrul temporar de triere COVID-19, Sanatoriul ”Constructorul”, precum alte instituții din acest sector au fost realimentate prin scheme de rezervă la puțin timp de la producerea incendiului.

„Premier Energy Distribution a implicat mai mulți operatori ai serviciului dispecerat pentru realimentarea prin scheme de rezervă a consumatorilor afectați, iar echipele de mentenanță intervin pentru remedierea avariei”, se precizează în comunicatul de presă al instituției.

În prezent se realizează lucrări de reparație a echipamentului deteriorat pentru a restabili furnizarea energiei pentru toți consumatorii afectați. Întreprinderea va informa pe parcurul zilei despre evoluția procesului de remediere a avariei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0