Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Încă 122 cazuri confirmate de coronavirus în Republica Moldova

© Photo : Пресс-служба мэрии Москвы / Accesați arhiva multimediaВрач в палате перепрофилированного корпуса центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.
Врач в палате перепрофилированного корпуса центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.  - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu a prezentat ultimele informații despre răspândirea coronavirusului în Moldova, după ședința Centrului Unic

CHIȘINĂU, 11 apr - Sputnik. Astăzi au fost confirmate încă 122 cazuri de coronavirus în țara noastră, după ce au fost prelevate probe de la 598 de persoane cu simptome de COVID-19. 

În total, numărul cazurilor de îmbolnăvire a ajuns la 1560. Avem până la această oră 30 de decese din cauza maladiei, iar 75 de pacienți s-au vindecat. 

Spital - Sputnik Moldova
Societate
O femeie infectată cu COVID-19 a fugit de la spital: Ce spune poliția

În raionul Glodeni s-au înregistrat 25 de cazuri, în Chișinău - 23 de cazuri, în stânga Nistrului - 20, Soroca - 8, Cahul - 7 cazuri, Fălești - 7 cazuri, Ceadîr-Lunga - 4 cazuri, Criuleni, Edineț, Orhei, Rezina, Taraclia - câte 3 cazuri, Briceni, Căușeni, Hâncești, Ungheni - câte 2 cazuri, Bălți, Călărași, Comrat, Ocnița - câte un caz.

În context, prim-ministrul a declarat că în prima zi de activitate a centrului de triaj de la Moldexpo, acolo au fost aduși peste 20 de pacienți cu simptome, care ulterior au fost repartizați la instituțiile medicale strategică, în funcție de gravitatea stării de sănătate.

Ion Chicu a declarat că ambulanțele care preiau persoane cu suspecție la COVID-19 nu mai merg direct la spitale, ci inițial la centrul de triaj. Excepții se fac doar în cazul în care este vorba despre copii sau gravide. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0