Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă două puncte de trecere a frontierei cu Ucraina sunt sistate-Detalii

© Sputnik / Мирослав РотарьТаможня
Таможня - Sputnik Moldova
Abonare
Ucraina și-a sistat activitatea punctelor de trecere a frontierei "Kelmențî" și "Sokireanî". În aceste condiții, autoritățile de la noi anunță că punctele de trecere a frontierei "Larga" și "Ocnița" nu vor activa.

CHIȘINĂU, 10 apr. – Sputnik. Începând de azi dimineață, Ucraina a sistat activitatea punctelor de trecere a frontierei "Kelmențî" și "Sokireanî". Astfel, autoritățile din Republicii Moldova se află în imposibilitate de a redeschide traficul prin punctele de trecere a frontierei "Larga" și "Ocnița".

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Alte două puncte de trecere a frontierei de stat și-au sistat activitatea
Potrivit deziciei din data de 8 aprilie a Comisiei pentru Situații Excepționale, activitatea punctelor de trecere a frontierei  "Ocnița - Sokireanî" și "Larga - Kelmențî" urma să fie restabilită, începând cu 10 aprilie, ora 08:00.

În acestee condiții, călătorii și transportatorii de mărfuri care și-au planificat ieșirea sau intrarea în Republica Moldova prin aceste puncte de trecere pot opta pentru punctul vamal "Otaci-Moghiliov-Podolsk".

Totodată, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19, autoritățile recoamandă participanților la traficul transfrontalier să amâne călătoriile și să respecte recomandările Comsiei pentru Situații Excepționale.

Fluxul de știri
0