Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat este acuzat că a furat mai multe piese auto și accesorii: Ce riscă suspectul

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală este suspectat că a furat mai multe piese auto și accesorii dintr-o mașină parcată pe bulevardul Dacia pentru a le instala, ulterior, în propriul automobil.

CHIȘINĂU, 10 apr - Sputnik. Un locuitor al Capitalei în vârstă de 22 ani a fost reținut, fiind suspectat că a furat mai multe accesorii și piese auto dintr-o mașină parcată pe bulevarudul Dacia din Chișinău. Individul a mai fost anterior certat cu legea. 

Oamenii legii au stabilit că tânărul a spart geamul unei mașini marca ”Mercedes” parcată pe bulevardul Dacia.

Bribe - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă în Moldova mușamalizarea unui furt - Procuratura Generală oferă detalii

El ar fi pătruns în automobil și ar fi furat mai multe bunuri, inclusiv bara de protecție din față, o aripă și casetofonul. Valoarea prejudiciului se ridică la 13 400 de lei.

Potrivit poliției, individul a instalat piesele auto și accesoriile furate în mașina sa personală. În cadrul audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vina parțial.

El este cercetat penal pentru furt şi riscă o amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Polițiștii investighează complicitatea tânărului și în alte infracțiuni similare săvârşite în Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0