Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți producători agricoli vor putea vinde produse în sectorul Buiucani: Pe ce adrese

© Sputnik / Eleonora LisnicFructe și legume
Fructe și legume - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți producători agricoli vor putea vinde produse în sectorul Buiucani cu condiția respectării normelor de protecție și prevenire a răspândirii virusului COVID–19.

CHIȘINĂU, 10 apr - Sputnik. Pretura sectorului Buiucani a identificat trei locații pentru organizarea comerțului cu produse agricole în perioada stării de urgență. Măsurile au fost luate pentru a susține producătorii agricoli autohtoni. 

”Pentru susținerea producătorilor agricoli autohtoni, pretura sectorului Buiucani a identificat trei locuri pentru organizarea comerțului ambulant cu produse agricole, pe perioada stării de urgență, până pe data de 15 mai a.c”, este precizat într-o notă informativă pe pagina oficială de Facebook a preturii Ciocana. 

În aceste iarmaroace vor activa doar producătorii agricoli (Gospodăriile Țărănești), iar locurile de comerț vor fi amplasate pe următoarele adresele: Calea Ieșilor 61/2; Calea Ieșilor 11; Onisifor Ghibu 9.

Ridiche crescută la Copceac, Ceadîr-Lunga - Sputnik Moldova
Societate
Legume și verdețuri la ușa ta: Când nu poți merge la piață - iată soluția

Programul de activitate ale punctelor de comerț a fost stabilit între orele 6:00 și 14:00. Comercianții sunt obligați să asigure regulile de protecție și prevenire a răspândirii virusului COVID–19.

Producătorii care doresc să-și vândă marfa la una din aceste locații, urmează să depună o solicitare în adresa Preturii sectorului Buiucani, inclusiv on-line, la adresă de e-mail buiucani@pmc.md.

În țara noastră este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. În Republica Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement.

Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse agricole, precum și cele care comercializează piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0