Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

O nouă zi neagră pentru SUA – număr mare de decese!

© Photo : Пресс-служба мэрии Москвы / Accesați arhiva multimediaСтационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве
Стационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru a doua zi consecutiv, în Statele Unite se înregistrează o cifră record de morţi – care au fost contaminați cu noul coronavirus.

BUCUREȘTI, 9 apr - Sputnik. Conform datelor din bilanțul zilnic prezentat de Universitatea Johns Hopkins, s-a înregistrat o nouă zi neagră pentru SUA.

Trump a semnat decretul privind drepturile SUA asupra resurselor de pe Lună - Sputnik Moldova
Video
Trump a semnat decretul privind drepturile SUA asupra resurselor de pe Lună
Pentru a doua zi consecutiv, în Statele Unite sunt aproape 2.000 de morţi – care au fost contaminați cu noul coronavirus. 1973 este cifra exactă comunicată de celebra instituție.

Ieri, SUA au avut 1939 de decese. Astăzi, totalul deceselor pe care apare și infectarea cu SRAS Cov2 este de 14.695.

În urma contabilizării de azi, SUA depășește Spania în acest sinistru clasament, țara iberică având 14.555 de morţi, apropiindu-se Italia, care are 17.669.

Reamintim însă că, în conformitate cu normele CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA), prezentate de Sputnik, pe foaia de deces apare infectarea cu coronavirus – dar asta NU însemnă că, de fapt, acesta a avut un rol determinant în deces.

Fluxul de știri
0