Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă 11 angajați ai MAI infectați cu noul coronavirus

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство Внутренних Дел МВД
Министерство Внутренних Дел МВД - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul persoanelor angajate în structurile Ministerului Afacerilor Interne și infectate cu COVID-19 a crescut, deja a depășit 30 de oameni.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Încă 11 angajați în structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost testați pozitiv la COVID-19. Astfel, cifra acestora a ajuns la 31.

Военнослужащие национальной армии Молдовы в селе Толмаза, где введен карантин - Sputnik Moldova
Societate
Militari, blindate și altă tehnică specială în satul Talmaza: Iată ce se întâmplă

Potrivit ofițerului de presă al MAI, Alina Zbancă, este vorba de 7 angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, 8 angajați Inspectoratului General de Poliție și 16 angajați la Poliția de Frontieră.

Mai mult, au fost preluate și alte teste, rezultatele cărora vor fi comunicate ulterior. Identitatea persoanelor infectate nu poate fi făcută publică, decât cu acordul lor.

Ministerul de Interne reiterează faptul că respectarea regimului de autoizolare, a măsurilor de protecție și prevenire a infectării ne va ajuta să reducem numărul celor infectați și să reușim stoparea răspândirii locale.

Fluxul de știri
0