Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi furat două inele din aur - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat din Capitală a fost reținut de poliție, fiind suspectat că a furat două inele din aur din genata unei persoane de 41 de ani.

CHIȘINĂU, 8 apr - Sputnik. Un bărbat de 36 de ani din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unui furt, a fost reținut de Poliție. Individul a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare și comercializarea drogurilor.

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuUn bărbat a fost reținut de polițiști pentru că a furat două inele de aur
Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi furat două inele din aur - Foto - Sputnik Moldova
Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru că a furat două inele de aur

Potrivit poliției, la începutul lunii ianuarie, în timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie amplasat pe strada Gheorghe Madam, profitând de faptul că într-una dintre săli nu era nimeni, pe ascuns, ar fi furat dintr-o geantă două inele din aur. Prejudiciul cauzat proprietarului de 41 de ani se ridică la 22 600 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, individul a fost găsit și reținut pentru 72 de ore. Acesta urmează să fie pedepsit conform legislației în vigoare. 

Fluxul de știri
0