Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin i-a transmis o telegramă lui Boris Johnson

© Sputnik / Алексей Дружинин / Trecere la banca de fotografiiPreședintele Federației Ruse Vladimir Putin
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Vladimir Putin a expediat o telegramă lui Boris Johnson, în care i-a urat o însănătoșire cât mai grabnică.

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a urat, printr-o telegramă, recuperare cât mai rapidă prim-ministrului Marii Britanii, Boris Johnson, care s-a infectat cu noul coronavirus, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

Открытие перепрофилированного корпуса в центре им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом - Sputnik Moldova
Rusia
Ministerul rus al Sănătății explică de ce a crescut numărului tinerilor cu COVID-19
“Stimate domnule prim-ministru, doresc să vă exprim o sinceră susținere în aceste clipe dificile pentru dumneavoastră. Sunt convins că energia Dvs, optimismul și simțul umorului vă vor ajuta la depășirea bolii. Vă doresc din tot sufletul o însănătoșire cât mai grabnică”, se spune în telegramă.

Johnson a anunțat pe 27 martie că este infectat cu noul coronavirus. De atunci oficialul s-a aflat în autoizolare, însă își continua activitatea. Pe 3 aprilie acesta s-a adresat într-un mesaj video în care a comunicat că are febră. În seara de duminică, cancelaria premierului a anunțat că Johnson a fost transportat la spital pentru efectuarea unor analize, însă a subliniat că nu este vorba de o spitalizare de urgență. Luni, oficiul premierului a anunțat că starea lui Johnson s-a agravat, fiind transferat în secția de terapie intensivă.

Duminică seara, agenția RIA Novosti, cu trimitere la propriile surse, a anunțat că Johnson ar urma să fie conectat la aparatul de ventilație artificială.

Fluxul de știri
0