Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin i-a transmis o telegramă lui Boris Johnson

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPreședintele Federației Ruse Vladimir Putin
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a expediat o telegramă lui Boris Johnson, în care i-a urat o însănătoșire cât mai grabnică.

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a urat, printr-o telegramă, recuperare cât mai rapidă prim-ministrului Marii Britanii, Boris Johnson, care s-a infectat cu noul coronavirus, transmite serviciul de presă al Kremlinului.

Открытие перепрофилированного корпуса в центре им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом - Sputnik Moldova
Rusia
Ministerul rus al Sănătății explică de ce a crescut numărului tinerilor cu COVID-19
“Stimate domnule prim-ministru, doresc să vă exprim o sinceră susținere în aceste clipe dificile pentru dumneavoastră. Sunt convins că energia Dvs, optimismul și simțul umorului vă vor ajuta la depășirea bolii. Vă doresc din tot sufletul o însănătoșire cât mai grabnică”, se spune în telegramă.

Johnson a anunțat pe 27 martie că este infectat cu noul coronavirus. De atunci oficialul s-a aflat în autoizolare, însă își continua activitatea. Pe 3 aprilie acesta s-a adresat într-un mesaj video în care a comunicat că are febră. În seara de duminică, cancelaria premierului a anunțat că Johnson a fost transportat la spital pentru efectuarea unor analize, însă a subliniat că nu este vorba de o spitalizare de urgență. Luni, oficiul premierului a anunțat că starea lui Johnson s-a agravat, fiind transferat în secția de terapie intensivă.

Duminică seara, agenția RIA Novosti, cu trimitere la propriile surse, a anunțat că Johnson ar urma să fie conectat la aparatul de ventilație artificială.

Fluxul de știri
0