Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul de Externe a convocat ședința Celulei de Criză: Ce decizii au fost luate

Abonare
Acțiunile Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene în vederea gestionării crizei epidemiologice au fost discutate în cadrul Celulei de Criză.

CHIȘINĂU, 7 apr – Sputnik. Soluții pentru facilitarea procesului de asigurare a sistemului de sănătate cu medicamente și echipamente necesare au fost identificate în cadrul Celulei de Criză, care a fost convocată de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea.

Врач в палате перепрофилированного корпуса центра им М.И. Сеченова для лечения пациентов с коронавирусом.  - Sputnik Moldova
Societate
Furtună: ”Trebuie să ne pregătim de un scenariu sumbru - 30 de mii de cazuri de COVID-19”

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, au fost aprobate solicitările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale efectuate în contextul restricțiilor la export și tranzit stabilite de unele state afectate de pandemie.

Totodată, au fost convenite măsurile necesare, inclusiv în relațiile cu autoritățile străine și organizațiile internaționale, ce urmează a fi întreprinse în perioada următoare.

Numărul cazurilor de contaminare cu COVID-19 a depășit pragul de o mie și este acum de 1.056 de persoane. Astăzi au ieșit pozitive încă 91 de teste, după ce au fost prelevate 510 probe. 

Tot astăzi s-a înregistrat încă un deces - a murit o femeie în vârstă de 54 de ani care a fost internată în spital pe 4 aprilie. Astfel, numărul victimelor a ajuns la 22. 

Fluxul de știri
0