Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare bruscă a vremii: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Cezar SalagorPrimăvara весна
Primăvara весна - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii moldoveni prognozează schimbarea bruscă a vremii. Dacă săptămâna trecută am avut temperaturi chiar negative, atunci în următoarele 7 zile vom avea vreme caldă cu maxime de până la 23 de grade Celsius.

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță schimbarea bruscă a vremii pentru următoarele 7 zile. Astfel dacă în primele zile din aprilie, pe timp de noapte am avut temperaturi de până la -8 grade Celsius, atunci în această săptămână, vom avea temperaturi de +8 grade, o diferență de 16 grade în doar câteva zile.

Ziua temperatura aerului în următoarele săptămâni va crește treptat, astfel că marți și miercuri vom avea maxime de până la plus 20 de grade. Iar în zilele de joi și vineri mercurul termometrului va urca până la +23 de grade Celsius. Avem speranța că odată cu încălzirea vremii vom avea o îmbunătățire a situației din țara noastră legată de răspândirea noului tip de coronavirus, care este sensibil la temperaturi ridicate.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile
Schimbare bruscă a vremii: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele 7 zile

Din păcate, în următoarele 7 zile nu sunt prognozate precipitații. Amintim că mai bine de o lună de zile este instituit cod galben de secetă hidrologică. Avertizarea a fost prelungită până pe 10 aprilie.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatSecetă hidrologică în Moldova
Schimbare bruscă a vremii: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Secetă hidrologică în Moldova

 

Fluxul de știri
0