Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Distracție pe timp de pandemie într-un club din Capitală - Video

© Sputnik / Александр Уткин / Accesați arhiva multimediaМолодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов.
Молодые люди танцуют на дискотеке в одном из ночных клубов. - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de tineri au sărbătorit o zi de naștere într-un club de noapte din sectorul Râșcani al Capitalei. Poliția a descins la fața locului, iar proprietarul localului s-a ales cu amenzi.

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Se pare că amenzile usturătoare nu-i determină pe unii cetățeni și agenți economici să stea acasă în perioada de pandemie. Un grup de tineri au sărbătorit o zi de naștere într-un club din sectorul Râșcani. Poliția a fost sesizată de un locuitor al Capitalei, care a informat oamenii legii că localul activează pe timp de napte, iar reprezentanții clubului propun spre vânzare băuturi alcoolice.  

Astfel, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, aproape de miezul nopții, ofițerii de investigații, împreună cu mascații de la „Fulger”, au descins în acest local. Potrivit poliției, în club erau 10 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Aceștia consumau băuturi alcoolice și fumau narghilea. Ei le-au spus polițiștilor că sărbtoresc o zi de naștere.

Молдавские леи - Sputnik Moldova
Societate
Amenzi de peste un milion de lei pentru nerespectarea măsurilor de combatere a COVID-19
Oamenii legii mai spun că toate persoanele intrau în local prin intelegere prealabilă cu administratorul acestuia. Pentru că a încălcat legea, acum, agentul economic riscă 75 de mii de lei amendă. În prezent, sunt confirmate 864 de cazuri de infecție cu COVID-19 și 15 cazuri de deces. La fel, 30 de persoane s-au tratat de COVID-19. 

În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. În țară a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar alimentarele, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0