Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Rusia: 954 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

© AFP 2022 / RIJASOLOМедицинский работник проводит тестирование на covid-19
Медицинский работник проводит тестирование на covid-19 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 954 cazuri noi de coronavirus, ceea ce reprezintă 15 la sută din numărul total de cazuri.

BUCUREȘTI, 6 apr – Sputnik. În ultimele 24 de ore în Rusia au fost confirmate 954 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în 49 de regiuni ale țării, inclusiv la 30 de copii, a anunțat Centrul Operativ rus pentru Combaterea Pandemiei.

Призыв к соблюдению дистанции на двери магазина в Нью-Йорке  - Sputnik Moldova
Coronavirus, veste tragică din SUA: peste 1.200 de decese în ultimele 24 de ore
Instituția precizează că această cifră reprezintă aproximativ 15 la sută din numărul total al bolnavilor de COVID-19 din țară. În prezent, au fost testați pozitiv la coronavirus 6343 de ruși, dintre care 406 s-au însănătoșit, iar 47 au decedat.

Infecția este prezentă în 80 de regiuni. Au fost efectuate peste 758 de mii de teste.

Totodată, Centrul a specificat că 85 la sută dintre noii pacienți din Moscova sunt persoane cu vârsta până la 65 de ani.

Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, numărul total al persoanelor infectate la nivel mondial este de aproximativ 1,15 milioane de persoane, iar aproximativ 63 de mii de bolnavi au decedat.

Fluxul de știri
0