Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu în Capitală: O femeie a fost transportată la spital - Foto

Abonare
Un apartament cu o cameră a fost cuprins de flăcări. Pompierii au reușit să scoată la timp proprietara locuinței.

CHIȘINĂU, 5 apr - Sputnik. În această dimineață angajații IGSU au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Doga din Capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9:13.

La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenție. Pompierii au stabilit că un apartament cu o cameră de la etajul 6 este cuprins de flăcări. Salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana au salvat proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, care risca să moară intoxicată cu fum.

Femeia a fost preluată de serviciul medical de urgență pentru ulterioare îngrijiri. Viața acesteia nu este în pericol. Mai mult, pompieri au evacuat alte 10 persoane de la etajele superioare pentru a evita intoxicarea acestora cu fum.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a afectat doar apartamentul cuprins de flăcări, fără ca arderea să obțină răspândire. Focul a fost complet lichidat la ora 10:46. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie investigate. În ultimele 24 de ore, potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au intervenit în peste 100 situații de risc.

Fluxul de știri
0