Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Explozie puternică într-un bloc de locuit din regiunea Moscovei - Video / Foto

© Photo : Пресс-служба МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaВзрыв газа в жилом доме в Орехово-Зуево
Взрыв газа в жилом доме в Орехово-Зуево - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit RIA Novosti, ca urmare a exploziei cel puțin cinci persoane au fost rănite: două sunt în stare gravă, trei s-au ales cu răni ușoare. O femeie în vârstă a rămas blocată la etajul al cinci. Salvatorii desfășoară operațiunea de salvare.

CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. O explozie puternică s-a produs în localitatea Orehovo-Zuevo din regiunea Molscovei, anunță Serviciul Situații Excepționale din Rusia, citați de RIA Vovosti. 

"O explozie de gaze s-a produs într-un bloc de cărămidă cu cinci etaje, de pe strada Gagarin, 31", informează salvatorii printr-un comunicat.

În imaginile video care au fost postate pe rețelele de socializare, se poate observa proporțiile exploziei, în urma căreia blocul s-a rupt practic în două.

Potrivit presei ruse, din cauza exploziei au avut de suferit cel puțin cinci persoane: două sunt în stare gravă, celelalte trei s-au ales cu răni traumatisme ușoare.

Potrivit RIA Novosti, cauza exploziei s-a produs din cauza unui încălzitor pe gaz.

”Casa este din cărămidă, cinci etaje, patru scări. În prezent sunt evacuați toți locuitorii”, au declarat responsabilii de la Minister.

Potrivit RT, oameni sub dărâmături nu sunt.

La fața locului se află mai multe echipaje de salvatori. Autoritățile urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs explozia.

Fluxul de știri
0