Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un deces din cauza COVID-19: Bilanțul la zi - 591 cazuri înregistrate și 9 decese

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaОтделение для людей с подозрением на коронавирус в Боткинской больнице
Отделение для людей с подозрением на коронавирус в Боткинской больнице - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile anunță despre decesul a unui bărbat de 79 de ani, acesta fiind diagnosticat cu COVID-19. Acesta era internat la Spitalul Clinic Republican.

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Potrivit Ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în Moldova sunt înregistrate 591 de cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care 26 de persoane s-au recuperat. Sunt 190 de cazuri suspecte 36 de mii 558 de persoane monitorizate.

Din păcate, 9 persoane au decedat. Potrivit autorităților, ultimul caz se referă la un bărbat de 79 de ani, diagnosticat cu COVID-19. Acesta era internat la Spitalul Clinic Republican. Potrivit ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, bărbatul suferea și de alte boli cronice.

© Photo : Ministerul SănătățiiSituația privind numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pentru 4 aprilie
Încă un deces din cauza COVID-19: Bilanțul la zi - 591 cazuri înregistrate și 9 decese - Sputnik Moldova
Situația privind numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pentru 4 aprilie

Totodată, Dumbrăveanu a precizat că din numărul total de persoane infectate, 67 sunt în stare gravă, 209 sunt cu stare de gravitate medie, iar 243 - stare satisfăcătoare.

Fluxul de știri
0