Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Hoții nu stau acasă nici pe timp de pandemie - Unul și-a jefuit chiar propria mamă

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei a reușit să prindă trei hoți. Unul a furat telefonul mobil al mamei sale, iar alți doi indivizi au sustras biciclete din scara unui bloc. Acum, ei urmează să fie trași la răspundere conform legii.

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik.  Un tânăr de 31 de ani din Capitală a ajuns pe mâna polițiștilor după ce mama sa a anunțat oamenii legii că acesta i-a furat telefonul mobil.

© Photo : Direcția de Poliție a Mun. ChișinăuUn tânăr a furat telefonul mamei sale
Hoții nu stau acasă nici pe timp de pandemie - Unul și-a jefuit chiar propria mamă - Sputnik Moldova
Un tânăr a furat telefonul mamei sale

Potrivit informațiilor, între cei doi s-a iscat un conflict, iar la un moment dat bărbatul i-a luat mamei sale telefonul care costă în jur de trei mii de lei și s-a făcut nevăzut. Acesta însă nu a reușit să fugă prea departe. Forțele de ordine l-au reținut în scurt timp și l-au dus la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. Bănuitul și-a recunoscut vinovăția. Individul își va petrece următoarele 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție Chișinău, iar pe numele lui a fost inițiat un dosar penal pentru jaf. Potrivit legii, această infracțiune se pedepsește cu până la șapte ani de pușcărie. Anterior, el a mai fost condamnat pentru furt. 

© Photo : Direcția de Poliție a Mun. ChișinăuDoi indivizi au furat biciclete
Hoții nu stau acasă nici pe timp de pandemie - Unul și-a jefuit chiar propria mamă - Sputnik Moldova
Doi indivizi au furat biciclete

Totodată, polițiștii au reținut doi adolescenți de 15 și 16 ani care au furat două biciclete din scara unui bloc de locuințe din cartierul Telecentru. Indivizii au intrat în clădire după ce au spart lacătul ușii. Până au ajuns pe mâna forțelor de ordine, suspecții au reușit să vândă una dintre biciclete la un preț simbolic, în timp ce aceasta costă în jur de patru mii de lei. Cea dea doua bicicletă urmează să fie întoarsă proprietarului. Bănuiții sunt cercetați acum în libertate pentru furt. Ei riscă amendă de până la 67 de mii de lei sau 240 de ore muncă neremunerată în folosul statului, sau chiar patru ani de pușcărie. Și acești doi tineri au fost anterior documentați de poliție pentru acțiuni similare. 

Fluxul de știri
0