Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Italienii le-au pregătit specialiștilor militari ruși o surpriză

© Sputnik / The Ministry of Defence of the Russian Federation / Accesați arhiva multimediaАвтомобиль с медицинским оборудованием, предназначенным для отправки в Италию для борьбы с вирусом COVID-19
Автомобиль с медицинским оборудованием, предназначенным для отправки в Италию для борьбы с вирусом COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Bucătarii italieni au pregătit o mică surpriză specialiștilor militari ruși care ajută Italia la combaterea pandemiei COVID-19.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Bucătarii italieni au încercat să prepare un borș pentru specialiștii ruși care au venit în Italia pentru a ajuta la combaterea pandemiei coronavirusului. Despre surpriza neașteptată a relatat pe contul său de Facebook Alexandr Semionov care, potrivit canalului 360, este virusolog.

Surpriza s-a dovedit a fi un borș cu sfecla roșie.

“Nu orice Giovanni este în stare să facă un borș! Supa din sfeclă roșie, varză și cartofi, fiartă cu carne, a fost foarte delicioasă. Ne este dor de mâncarea de acasă, cu toții ne-am dorit să gustăm o supă”, a scris el.

Medicul a menționat că prin această surpriză italienii le-au organizat rușilor „o mică sărbătoare”.

Săptămâna trecută specialiștii militari ruși au sosit în Bergamo, unde este amplasat un centru de comandă ruso-italian de combatere a coronavirusului. Aceștia au adus cu ei sisteme mobile de analiză și diagnosticare, precum și mijloace mobile performante de dezinfectare cu rezerve de substanțe de dezinfectare, echipamente pentru oferirea ajutorului medical pacienților.

Fluxul de știri
0