Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alți 70 de moldoveni au fost testați pozitiv cu COVID-19, o persoană a murit

© Photo : Miroslav RotariViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția epidemiei de coronavirus în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 1 april - Sputnik. Alte 70 de cazuri confirmate de COVID-19 în Republica Moldova. Bilanțul a ajuns la 423 de persoane infectate. În ultimele 24 de ore au fost testate 329 de persoane. 

”Este vorba despre două cazuri de import. Un caz din Marea Britanie, un caz din Federația Rusă. Alte 68 de cazuri sunt cu transmitere locală. Chișinău - 33, Ștefan Vodă - 10, Regiunea Transnistreană - 6, Soroca - 4, Sângerei - 3, Cahul - 3, Hâncești - 3, Anenii Noi - 1, Bălți - 1, Briceni - 1, Fălești - 1, Ialoveni - 1, Orhei - 1”, a precizat Dumbrăveanu. 

Viorica Dumbrăveanu a declarat că astăzi a mai fost înregistrat un caz de deces în regiunea din stânga Nistrului. Persoana decedată este din Slobozia.

Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Guvernul: Măsuri pentru susținerea cetățenilor și mediului de afaceri

În țara noastră au mai fost înregistrate anterior alte patru cazuri de deces din cauza COVID-19, inclusiv un caz în regiunea transnistreană.

În țara noastră este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. În Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0