Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Miroslav RotariВесна в дендрарии: цветы распустились раньше времени.
Весна в дендрарии: цветы распустились раньше времени. - Sputnik Moldova
Abonare
După câteva zile cu temperaturi generoase, vremea s-a răcit considerabil, iar pe timp de noapte vom avea parte iarăși de temperaturi negative.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prognozat pentru astăzi, 31 martie, temperaturi de până la 7..9 grade Celsius în timpul zilei. În sudul țării sunt prognozare ploi slabe. 

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza pentru următoarele zile
Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza pentru următoarele zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat au instituit cod galben de îngheț până în data 2 aprilie. Potrivit specialiștilor, pe timp de noapte am putea avea temperaturi de până la minus 6 grade Celsius.

”În orele nocturne și ale dimineții din ziua de 31 martie, izolat, în jumătatea de nord a țării, se prevăd înghețuri la suprafața solului și în aer cu intensitatea de -1.. -3°С, iar în intervalul 1-2 aprilie, pe arii extinse, cu intensitatea cuprinsă de -1.. -6°С”, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

© Serviciul Hidrometeorologic de StatCod Galben de îngheț în Moldova în perioada 31martie - 2 aprilie
Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile - Sputnik Moldova
Cod Galben de îngheț în Moldova în perioada 31martie - 2 aprilie

Începând cu ziua de vineri, temperaturile diurne vor începe să crească treptat, noaptea însă acestea vor coborî sub pragul înghețului. Precipitații nu sunt prognozate în acest interval.

Fluxul de știri
0