Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Rusia: 302 cazuri noi, trei decese

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaМашина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы
Машина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы  - Sputnik Moldova
Abonare
În Rusia, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 302 cazuri noi de COVID-19, iar trei persoane infectate au decedat.

CHIȘINĂU, 30 mar – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în Rusia au fost înregistrate 302 cazuri noi de COVID-19, în 35 de regiuni ale țării, anunță centrul operativ rus de combatere a pandemiei coronavirusului, citat de RIA Novosti.

Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Alte 35 de persoane infectate cu COVID-19 - Bilanțul a ajuns la 298 de cazuri

Numătur total al cazurilor confirmate în Rusia este de 1836, în 71 de subiecți federali, iar nouă persoane au decedat. Cele mai multe persoane se află în capitala țării – 1226 de pacienți.

Astăzi, potrivit oficialităților ruse, au fost înregistrate trei decese ale pacienților cu COVID-19. În unul ditre spitalele din Moscova a decedat o femeie de 84 de ani, care a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

În afară de aceasta, potrivit Rospotrebnadzor, COVID-19 a fost confirmat și la o femeie din regiunea Vladimir, care a decedat din cauza pneumoniei.

Cel de-al treilea caz de deces este din Sankt Petersburg, a anunțat guvernatorul regiunii, Alexandr Beglov.

         

Fluxul de știri
0