Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Doritorii pot dona bani pentru combaterea COVID-19: Precizarea Primăriei Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Chișinău anunță că doritorii pot dona resurse financiare pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19 prin intermediul serviciului „Mpay".

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Cetățenii care doresc să sprijine eforturile autorităților pentru prevenirea și stoparea răspândirii virusului COVID-19 pot dona bani pe contul municipalității Chișinău, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice „Mpay".

Coronavirus - Sputnik Moldova
Societate
Un agent economic din Chișinău a donat 500 de teste rapide pentru COVID-19

Banii acumulați vor fi distribuți instituţiilor medicale municipale pentru achiziționarea echipamentelor de protecție (măști, mănuși, termometre, ochelari) şi a produselor dezinfectante, informează Primăria Chişinău.

Municipalitatea dorește să sprijine și eforturile personalului medical, „aflat în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus”.

Primarul Ion Ceban a constatat pe o rețea de socializare că nicio țară din lume nu era pregătită să se confrunte cu o asemenea situație excepțională. Chiar și cele mai dezvoltate state, care au un sistem medical dezvoltat, nu fac față pandemiei, a spus edilul. Ion Ceban a subliniat că „doar împreună, cu eforturi comune, vom reuși".

Fluxul de știri
0