Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste 2300 de moldoveni au revenit în Patrie în ultimele 24 de ore

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăVameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție
Vameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au intrat 2 361 de persoane, anunță Secția Relații Publice a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Decizii importante luate astăzi de Comisia Situații Excepționale – dispoziția nr.8
CHISINAU, 29 mart – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 3 542 de traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 2 361 de traversări persoane, dintre care 1 087 treceri la frontiera moldo-română, 610 treceri la frontiera cu Ucraina și 664 de treceri a frontierei aeriene (cursele charter).

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost:

  • PTF Leușeni – 575 traversări persoane;
  • PTF Aeroport Chișinău – 664 traversări persoane (rute charter);
  • PTF Sculeni – 261 traversări persoane;
  • PTF Tudora – 172 traversări persoane;
  • PTF Giurgiulești-Galați – 159 traversări persoane.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 3 542 persoane și au fost completate 2 361 de fișe epidemiologice individuale.

Тест-системы для диагностики нового коронавируса - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia a prezentat medicamentul împotriva COVID-19
Prin culoarul tranzit a teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere Otaci, s-au înregistrat 30 de mijloace de transport care au transportat 106 cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă. Cu tranzitarea României și intrarea prin punctul de trecere Giurgiulești-Galați, au revenit acasă șase moldoveni din Germania și Marea Britanie. În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a patru curse charter din Federația Rusă, Italia și Marea Britanie, fiind înregistrați 632 de pasageri moldoveni. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției  COVID-19.

Fluxul de știri
0