Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Regim special: Transportul public din Chișinău circulă doar la anumite ore - detalii

© Photo : Miroslav RotariChișinău, martie 2020
Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Transportul public din Capitală circulă doar în anumite intervale orare. Troleibuzele și autobuzele din municipiul Chișinău vor circula în regim special și gratuit din 28 martie și până la ridicarea stării de urgență.

CHIȘINĂU, 28 mart – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că de sâmbătă, 28 martie, și până la anularea stării de urgență, transportul public municipal va circula în regim special și va fi gratuit.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Zece mii de teste pentru diagnosticarea COVID-19 au ajuns din Moscova la Chișinău - Video

Decizia a fost luată pentru prevenirea și diminuarea infectării prin COVID-19 pe teritoriul municipiului Chișinău. Starea de urgență a fost declarată de Parlament pentru intervalul 17 martie – 15 mai.

Troleibuzele și autobuzele din Chișinău vor circula astfel:

Pentru zilele de lucru: între orele 05:30 și 10:00 și apoi între orele 16:00 și  20:00.   

Pentru zilele de odihnă: între orele 06:00  și 10:00, iar apoi în intervalul orar 16:00 - 19:30.   

Precizăm că în prezent nu se percep taxele pentru călătoriile în transportul public pentru a limita contactul taxatorilor cu pasagerii.

Totodată, urmează ca Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău", Î.M. „Parcul Urban de Autobuze" și administratorii rutelor de microbuze să asigure personalul liniar cu echipamente de protecție și să doteze unitățile de transport cu substanțe dezinfectante.  

Fluxul de știri
0