Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Asta-i culmea: A fugit de la spital fiind bolnav de coronavirus – Poliția îl caută

© REUTERS / SUSANA VERACoronavirus în Spania
Coronavirus în Spania - Sputnik Moldova
Abonare
În această noapte, unul din pacienții infectați cu virusul Covid-19 a părăsit Spitalul Clinic Republican, în care a fost internat.

CHISINAU, 28 mart – Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne a Republicii Moldova anunță că persoana identificată este domiciliată în raionul Ialoveni.

Poliția Republicii Moldova întreprinde la moment toate măsurile pentru a stabili locul aflării pacientului și pentru izolarea lui imediată de alte persoane.

Cu această ocazie, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un apel.

“Dragi cetățeni, Suntem expuși riscului zilnic, iar prin faptul că nu vă conformați cerințelor, refuzați să conștientizați pericolul care există și vă opuneți chiar și în momentul în care medicii vor să vă salveze viața, nu faceți altceva decât să complicați munca celor din prima linie și să răspândiți un virus care zilnic este fatal pentru oameni din întreaga lume. Vă rugăm să ne ajutați și să dați dovadă de responsabilitate și solidaritate”.
Fluxul de știri
0