Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

A fost prins pacientul cu coronavirus care a fugit din spital

© Photo : Miroslav RotariSpital
Spital - Sputnik Moldova
Abonare
Bolnavul cu coronavirus care a fugit în această noapte din Spitalul Clinic Republican, în care era internat, a fost găsită de polițiști.

CHISINAU, 28 mart – Sputnik. “Persoana a fost localizată de angajații Inspectoratului de Poliție din Ialoveni și este transportată la Chișinău, pentru a fi internată în spital”, anunță Ministerul Afacerilor Interne pe pagina sa de Facebook.

Polițiștii nu dau mai multe detalii despre pacientul cu coronavirus, ci doar precizează că acesta este domiciliază în raionul Ialoveni.

Precizăm că, potrivit informațiilor din această dimineață făcute publice de ministrul Educației, Viorica Dumbrăveanu, în Republica Moldova avem înregistrate 199 de cazuri de coronavirus. Dinte acestea, 56 sunt de import (Italia, Marea Britanie, Franța, Elveția, Ucraina, Federația Rusă, România, Cehia și Germania), iar 143 de cazuri sunt cu transmitere locală (Chișinău, Hâncești, Soroca, Ștefan Vodă, Ialoveni, Căușeni, Cahul, Anenii Noi, Râșcani, Bălți, Sângerei, Cantemir, Orhei, Taraclia, Strășeni și regiunea transnistreană).

Până în prezent, două persoane bolnave de coronavirus au decedat.

Fluxul de știri
0