Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția avertizează: Cum a încălcat aseară legea un șofer din Chișinău – Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au oprit aseară un automobil marca „Toyota” care „se deplasa neadecvat pe bulevardul Dacia”. Alcoolul nu tratează de nicio boală, dar poate provoca o crimă, atunci când urci la volan în stare de ebrietate, avertizează Poliția.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Poliția patrulează pe străzi și monitorizează respectarea de către cetățeni a regulilor și restricțiilor stabilite de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, dar nici de grijile vechi nu a scăpat.

„În plină pandemie, unii participanți la traficul rutier nu respectă nici măsurile impuse de autorități pe timp de stare de urgență, nici Regulile de Circulație Rutieră și urcă în stare de ebrietate avansată la volan”, constată Inspectoratul General al Poliției (IGP) într-un comunicat de presă.

O patrulă a Poliției a stopat în seara de 26 martie, pe bdulevardul Dacia din Sectorul Botanica al Chișinăului, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în stare de ebrietate.

Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Militarii, poliţiştii şi carabinierii patrulează prin orașe și sate - Video

Automobilul marca „Toyota” a fost oprit din cauză că „se deplasa neadecvat pe bulevardul Dacia”.  

În urma testului Drager, s-a dovedit că șoferul de 39 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, era „în stare de ebrietate, cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.07 mg/l”, potrivit IGP.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Poliția îi îndeamnă pe cetățeni: „Fii responsabil- viața contează! Nu alcool! Stați acasă!”.

Fluxul de știri
0