Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Interpretul Cătălin Caragea a fost condus astăzi pe ultimul drum

© Sputnik / Yana ZaharovaCătălin Caragea
Cătălin Caragea - Sputnik Moldova
Abonare
Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a fost înmormântat astăzi. La funeralii au participat doar câteva rude, însă nu și părinții interpretului. Aceștia sunt plecați peste hotare și nu au reușit să ajungă în țară din cauza restricțiilor de călătorie.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. Interpretul Cătălin Caragea a fost condus astăzi pe ultimul drum. El a fost înmormântat în satul Malcoci din raionul Ialoveni, acolo unde locuiesc bunicii săi.

Pe internet a părut o poză cu mormântul artistului, care a fost acoperit cu flori.

© Photo : Facebook / Dicusar MihaiInterpretul Cătălin Caragea a fost condus pe ultimul drum
Interpretul Cătălin Caragea a fost condus astăzi pe ultimul drum  - Sputnik Moldova
Interpretul Cătălin Caragea a fost condus pe ultimul drum

Potrivit informațiilor, părinții tânărului, care muncesc peste hotare, nu au reușit să ajungă acasă ca să-și petreacă fiul pe ultimul drum din cauza pandemiei COVID-19.

La funeralii au fost doar câțiva apropiați, iar din imagini se vede că purtau măști și păstrau distanța socială. Interpretul Cătălina Caragea a decedat marți. Poliția spune că el s-ar fi strangulat cu o centură. În urma examanării de către medicul legist, nu au fost depistate urme de moarte violentă.

Oamenii legii au mai declarat că tânărul locuia singur. Corpul neînsuflețit al interpreturlui fost găsit de către o rudă, care a venit să vadă ce s-a întâmplat, întrucât nu-i răspundea la telefon de câteva zile.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Cătălin Cragea avea doar 22 de ani. Formația 7 Klase a fost fondată în 2017 de către Iurie Bădicu și are cinci instrumentiști și un solist. Cea mai cunoscută piesă a formației este ”Plec din Chișinău”, lansată în 2019.

Fluxul de știri
0