Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova a comentat afirmațiile privind “inutilitatea” ajutorului oferit Italiei

© Sputnik / Valery Mel'nikov / Trecere la banca de fotografiiОфициальный представитель Министерства иностранных дел России Мария Захарова
Официальный представитель Министерства иностранных дел России Мария Захарова  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Purtătorului de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a oferit un comentariu pe marginea unor afirmații privind “inutilitatea” ajutorului umanitar oferit Italiei de către Rusia.

CHIȘINĂU, 26 mar – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a comentat articolul publicat în ziarul italian La Stampa, în care se afirmă că 80 la sută din ajutorul umanitar oferit de Moscova este inutil și nu va ajuta la combaterea coronavirusului.

“Părerea mea este una simplă: de ce le-au oferit comentarii niște surse anonime?”, a declarat Zaharova într-un interviu oferit publicației Gazeta.ru.

Mai devreme, în Bergamo, unde a fost amplasat un centru de comandă ruso-italian al campaniei de combatere a COVID-19, au sosit specialiști militari din Rusia. Aceștia au adus cu ei un sistem mobil de analiză și diagnoză, precum și mijloace de dezinfecție cu echipament special de acordare a primului ajutor pacienților aflați în stare gravă.

Fluxul de știri
0