Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Îndemnul reprezentantului OMS în legătură cu COVID-19: Fără panică

Abonare
Reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății îndeamnă oamenii la calm și cheamă să fie întreprinse toate măsurile de precauție pentru a scăpa de noul tip de coronavirus.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. Nimeni nu știe exact momentul când se va încheia epidemia de coronavirus, a declarat pentru presă Melita Vujnovich, reprezentanta Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în Rusia, îndemnând să se abțină de la panică și să fie luate toate măsurile de precauție, informează RIA Novosti.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Ion Chicu: Italia înregistrează primele succese în lupta împotriva COVID-19
”Nimeni nu știe asta”, a spus Vujnovic, răspunzând la o întrebare despre momentul finalizării epidemiei de coronavirus.

"Nu sunt Nostradamus. Cu cât mai mult vom respecta toate regulile, cu atât ma repede virusul va dispărea", a adăugat purtătorul de cuvânt al OMS.

Cu toate acestea, ea a îndemnat la calm. "Există boli mult mai grave, dar trebuie să îngrădim acest virus", a spus Vujnovic.

Pe 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat infecția cu noul coronavirus drept pandemie. Aproximativ 430.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, fiind înregistrate peste 19 mii de decese. Cele mai recente date despre situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fluxul de știri
0