Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Rusia: 182 de cazuri noi de infectare

© Sputnik / Aleksey Sukhorukov / Accesați arhiva multimediaРабота скорой помощи, фото из архива
Работа скорой помощи, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
În Rusia, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 182 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus COVID-19.

BUCUREȘTI, 26 mar – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în 18 regiuni ale Rusiei au fost înregistrate 182 de noi cazuri de contaminare cu coronavirus, anunță centrul operativ pentru combaterea COVID-19.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră! Președintele raionului Cahul este suspectat de coronavirus
Se menționează că 136 de cazuri au fost identificate la Moscova, șapte – în regiunea Sverdlovsk, câte cinci în Sankt Petersburg și ținutul Perm, patru în Iakutia, câte trei în ținuturile Stavropol și Krasnoiarsk, Tatarstan și regiunea Celeabinsk; câte două cazuri au fost constatate în regiunile Pskov și Samara, în regiunea autonomă Hantî-Mantî și Bureatia; câte un caz a fost confirmat în – regiunile Kemerovo, Tomsk și Novosibirsk, precum și în ținutul Habarovsk.

Toți pacienții noi din ultimele două săptămâni au călătorit în țările cu o situație epidemiologică precară. Persoanele infectate au fost internate în spitale în boxe speciale, iar persoanele care au intrat cu ele în contact se află sub supravegherea medicilor.

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 în Rusia a ajuns la 840 (dintre care 546 sunt la Moscova), 38 de persoane s-au însănătoșit, iar două au decedat. Alte 139 de mii de persoane se află sub supravegherea medicilor.

Fluxul de știri
0