Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi curse charter au fost permise de autorități: Când vor fi efectuate zborurile

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritatea Aeronautică Civilă anunță aprobarea unor noi curse aeriene charter. Iată în ce țări vor fi efectuate zborurile.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. Autoritatea Aeronautică Civilă anunță noi curse charter pentru perioada 26 - 28 martie.  Informația a fost făcută publică pe site-ul oficial al Autorității Aeronautice Civile. Este vorba de cursele aeriene charter ale companiilor FlyOne și AirMoldova. 

FLYONE :

  • 26 martie 2020 – CHIȘINĂU - ISTANBUL - CHIȘINĂU
  • 26 martie 2020 – CHIȘINĂU - MOSCOVA (VNUKOVO) - CHIȘINĂU

 AIR MOLDOVA:

  • 27 martie 2020 – CHIȘINĂU - MOSCOVA (DOMODEDOVO) - CHIȘINĂU – doua curse
  • 28 martie 2020 – CHIȘINĂU - MOSCOVA (DOMODEDOVO) - CHIȘINĂU

Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează că ar putea crește numărul cazurilor de escrocherie, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, care țintesc persoane ce intenționează să revină acasă.

Повышенные меры безопасности: как в Международном аэропорту Кишинева проверяют пассажиров - Sputnik Moldova
Societate
Curse speciale ”Aeroflot”, organizate pentru cetățenii Rusiei aflați în Moldova - Video

Acestora ar putea să li se ofere date false despre efectuarea unei curse charter, percepând plata în avans pe conturi deținute în diferite sisteme electronice de plăți cum ar fi PayPal, WebMoney etc.

În acest sens, pentru a nu cădea prada schemelor de escrocherie, Autoritatea Aeronautică Civilă sugerează tuturor cetățenilor moldoveni să fie precauți și să se informeze privind zborurile charter care sunt efectuate în scopul repatrierii cetățenilor Republicii Moldova din alte state, din surse oficiale; în special de pe pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), a Guvernului (www.gov.md) și a Ambasadei sau Consulatului Republicii Moldova din țara respectivă. 

Toate cursele charter, prin care sunt transportați cetățenii Republicii Moldova din alte state, sunt aprobate de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova și sunt prevăzue în Dispozițiile emise de către aceasta și pot fi accesate aici.

Fluxul de știri
0