Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Spania: 47 de mii de cazuri, cu 8.000 mai multe în 24 de ore – VIDEO

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Spania a crescut cu aproape 8.000 în ultimele 24 de ore, potrivit ministerului spaniol al Sănătăţii. De asemenea, numărul morţilor l-a depăşit pe cel din China.

BUCUREŞTI, 26 mart – Sputnik, Doina Crainic. În ultimele 24 de ore, numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Spania a crescut cu aproape 8.000, ajungând astfel la cifra totală de 47.610, iar numărul morților a crescut cu peste 700, astfel că s-a ajuns la numărul total de 3.434, a anunţat ministerului spaniol al Sănătăţii.

Astfel, numărul de decese în Spania, cauzate de noul coronavirus, este acum mai mare decât cel înregistrat în China, potrivit Sputnik France

3.166 de pacienți rămân în stare critică, în timp ce 5.367 de persoane au fost vindecate de COVID-19 în Spania.

Un spital provizoriu pentru tratarea pacienților cu coronavirus a fost înfiinţat în incinta sălii de congrese a IFEMA din Madrid, o organizaţie care se ocupă cu organizarea de târguri şi mari întruniri.

Fluxul de știri
0