Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil, dar adevărat: Un chișinăuian și-a făcut o casă pe acoperișul unui bloc - Video

Abonare
Pe acoperișul unui bloc cu cinci etaje, situat pe strada Tudor Strișcă din Chișinău, un locuitor ingenios și-a construit o casă cu două etaje. În imagini puteți vedea gardul din jurul casei, dar și alte construcții auxiliare.

Însuși proprietarul are viză de reședință în apartamentul de la ultimul etaj, iar acum mai mulți ani a decis să-și îmbunătățească condițiile de trai. Acum are la dispoziție un teren în jurul casei, cu toate comoditățile.

Șantier de construcție a blocurilor locative - Sputnik Moldova
Politică
Statul vrea disciplină în domeniul urbanisticii și calitate în construcții: Detalii

Ținând cont că are hogeag, putem să ne dăm seama că încăperea este încălzită cu lemne. Potrivit vecinului acestuia, Andrei Maksimenko, construcția a apărut acum 10-12 ani.

Potrivit bărbatului, în această perioadă clădirea cu cinci etaje nu s-a deformat deoarece casa este o construcție ușoară.

O astfel de suprastructură nu i-a afectat pe alți locuitori. Cu toate acestea, tot mai des aceasta ajunge subiect de discuții pentru că autoritățile orașului au început să lupte împotriva construcțiilor ilegale, precum și a chioșcurilor, panourilor publicitare, garaje etc.

Potrivit vecinului, măsurile prevăzute de noul proiect de lege nu-l vor afecta pe acest Carlson.

"Cred că, dacă s-a făcut totul în conformitate cu standardele de pe când încă nu era prevăzută demolarea unor astfel de anexe, toate acestea sunt legalizate, atunci nimeni nu-i va face nimic ", a spus Maximenko.

Nu am putut comunica cu proprietarul deoarece bărbatul nu este acasă de câteva zile.

Fluxul de știri
0