Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Comitetul executiv al CSI: Reuniunea șefilor de guvern nu este amânată

© Photo : CIS Executive CommitteeФлаги стран СНГ
Флаги стран СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
Structurile din cadrul Comunității Statelor Independente continuă să se pregătească pentru reuniunea șefilor de guvern din statele CSI, care este programată pentru data de 29 mai, la Tașkent.

Structurile din cadrul Comunității Statelor Independente continuă să se pregătească pentru reuniunea șefilor de guvern din țările CSI, întrunire care este programată pentru data de 29 mai și urmează să-și țină lucrările la Tașkent. Acest lucru a fost declarat de președintele Comitetului Executiv al CSI, Sergei Lebedev.

"Până în prezent, ședința Consiliului șefilor de guvern din statele CSI, programată pentru 29 mai 2020 la Tașkent, nu a fost anulată. Comitetul executiv și alte organe ale Comunității continuă să se pregătească pentru eveniment", a declarat Lebedev pentru Sputnik.

Serviciul de presă al Comitetului Executiv al CSI a specificat că reuniunea comună a Consiliului reprezentanților permanenți ai statelor membre ale CSI, în conformitate cu statutul și alte organe ale organizației, are loc pe 25 martie, în formatul unei videoconferințe Moscova-Minsk.

Добыча нефти - Sputnik Moldova
Analiză: impactul scăderii prețurilor la petrol pentru statele CSI

În prezent, numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Uzbekistan a ajuns la 50. Acum, capitala țării se află în carantină. Începând cu 24 martie, circulația tuturor tipurilor de transport a fost interzisă în Tașkent. De asemenea, magazinele și centrele comerciale din oraș sunt închise.

Pe 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat infecția cu noul coronavirus drept pandemie. Aproximativ 430.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, fiind înregistrate peste 19 mii de decese. Din cauza răspândirii bolii, multe evenimente internaționale au fost amânate, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Fluxul de știri
0