Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul se întrunește în ședință: Cele mai importante subiecte pe ordinea de zi

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание кабинета министров РМ
Заседание кабинета министров РМ - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, prezidează astăzi ședința Cabinetului de Miniștri. Iată care sunt cele mai importante subiecte incluse pe ordinea de zi.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Miniștrii se întrunesc astăzi în ședință. Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe subiecte importante.

Fly One - Sputnik Moldova
Societate
Guvernul a autorizat mai multe curse aeriene charter: Iată lista

Printre acestea sunt: aprobarea principiilor de subvenționare în agricultură; aprobarea modificărilor la Codul Penal al Republicii Moldova; modificarea anexelor nr. 3 și nr. 5 la Regulamentul privind modalitatea de calculare a pensiilor și modalitatea de confirmare a stagiului de cotizare pentru stabilirea pensiilor; modificarea Hotărârii Guvernului cu privire la modul de aplicare a facilităților fiscale și vamale aferente realizării proiectelor de asistență tehnică și investițională în derulare, care cad sub incidența tratatelor internaționale; aprobarea proiectului de lege privind instituirea Medaliei comemorative „75 de ani de la victoria în cel de-al Doilea Război Mondial”

La fel, miniștrii vor examina și aprobarea Avizului la proiectul de lege privind modificarea articolului 5 din Legea nr. 947/1996 cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii, dar și alte proiecte. Ordinea de zi completă a guvernului poate fi văzută aici.

 

Fluxul de știri
0