Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus: 57 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore în Rusia

© AFP 2024 / THOMAS SAMSONОператор лаборатории, носящий защитное снаряжение, проводит испытания в исследовательской лаборатории
Оператор лаборатории, носящий защитное снаряжение, проводит испытания в исследовательской лаборатории  - Sputnik Moldova
Abonare
În Rusia, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 57 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, în 14 regiuni ale țării.

CHIȘINĂU, 24 mar – Sputnik. În ultimele 24 de ore, în 14 regiuni ale Rusiei au fost înregistrate 57 de noi cazuri de infecție cu coronavirus, anunță centrul operativ pentru combaterea COVID-19.

Усиление санитарного контроля в аэропорту Внуково в связи с коронавирусом - Sputnik Moldova
Informații noi în cazul epidemii de COVID-19: În câte raioane s-a răspândit virusul

Potrivit sursei, în 28 de cazuri este vorba de persoane confirmate la Moscova, cinci – în Sankt Petersburg, câte patru cazuri – în regiunile Voronej și Sverdlovsk, trei în Bașkiria, câte două în regiunile Lipețk, Orlov și Leningrad, precum și în ținutul Primorsk; câte un caz de infectare a fost înregistrat în regiunile Kaluga, Samara și Volgograd, în Cecenia și Tatarstan.

Noii pacienți s-au aflat în ultimele două săptămâni în țări cu o situație epidemiologică precară. Bolnavii au fost internați și plasați în boxe speciale, iar persoanele cu care au intrat în contact sunt supuse testelor.

Numărul total al persoanelor bolnave de COVID-19 în Rusia a atins cifra de 495, dintre acestea 22 s-au însănătoșit, iar 93 se află sub supravegherea medicilor.

Fluxul de știri
0