Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ce se va întâmpla cu facturile la energia electrică din luna martie

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
„Premier Energy” S.R.L., cel mai mare furnizor de energie electrică din Republica Moldova, care deservește peste 900 de mii de consumatori în centrul și sudul țării, vine cu precizări despre modul în care vor fi perfectate facturile în luna martie.

CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. Oficiile comerciale ale „Premier Energy” vor fi închise până pe 27 martie, pentru evitarea riscurilor de răspândire a COVID-19.

Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Numai ”săgeți verzi” - valutele s-au scumpit: Cursul valutar BNM pentru 23 martie

Facturile pentru energia electrică vor fi perfectate și expediate consumatorilor în baza datelor estimative, până la sfârșitul lunii curente.

”Formula de calculare estimativă prevede deducerea aritmetică a mediei zilnice din ultimele trei facturi, care se înmulțește la numărul de zile incluse în factura emisă, conform principiului estimativ”, precizează instituția într-un anunț făcut astăzi.

 Cantitatea de energie facturată poate varia nesemnificativ în raport cu datele reale înregistrate de contor.

Furnizorul de energie electrică subliniază că facturile pentru energia electrică pot fi achitate la distanță: prin internet, cu cardul bancar, la terminale și la bancomatele Victoriabank.

„Rugăm consumatorii noștri să efectueze plățile fără întârzieri, pentru a evita acumularea datoriilor, care la rândul lor ar conduce la datorii față de producătorii/ furnizorii noștri de energie, ceea ce ar pune în pericol livrarea continuă”, îndeamnă „Premier Energy”.

Furnizorul de energie electrică poate fi contactat pe mai multe canale de comunicare, conform precizărilor de pe site

„Premier Energy” mulțumește pentru înțelegere și asigură „de dedicația sa totală pentru prestarea unui serviciu fiabil și calitativ”.

Fluxul de știri
0