Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Magazinele care vând semințe, dezinfectanți și de piese pentru utilajul agricol, deschise

© Sputnik / Miroslav RotariPlantație de căpșune în satul Copanca, Căușeni
Plantație de căpșune în satul Copanca, Căușeni - Sputnik Moldova
Abonare
De astăzi își vor relua programul magazinele agricole, precum și magazinele specializate în comercializarea pieselor de schimb pentru tehnică și utilaj agricol.

CHIȘINĂU, 23 mart – Sputnik. De astăzi, magazinele agricole, dar și cele care comercializează dezinfectanți își vor putea relua activitatea. Igor Dodon a anunțat că de luni, 23 martie, sunt eliminate restricțiile pentru această categorie de magazine.

Cumpărătorii așteaptă în fața unui supermarket din capitală - Sputnik Moldova
Societate
Magazinele impun restricții pentru cumpărători: Sunt sau nu respectate - Foto

”De astăzi se scot restricțiile pentru anumite tipuri de magazine. Este vorba de magazine care vând dezinfectanți, magazinele agricole - care vând semințe și piese agricole”, a precizat Igor Dodon.

Potrivit lui Igor Dodon, restricțiile au fost anulate pentru ca agricultorii să poată să-și continue activitățile de primăvară în câmp. La fel, președintele a precizat că vor fi deschise și magazinele în care se vând dezinfectanți pentru ca anumiți producători să nu majoreze prețurile.

Până astăzi, în Moldova, au fost deschise doar farmaciile și magazinele alimentare. Aceste restricții au fost impuse de autorități pentru a-i ține pe oameni în case. La fel, sunt închise și toate restaurantele, barurile și alte localuri de agrement din țară. Zborurile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost suspendate în totalitate iar prin punctele terestre au voie să intre în țară doar cetățenii moldoveni. 

Fluxul de știri
0