Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lupta împotriva COVID-19: Rusia și China vor acorda asistență Moldovei - Video

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaБольница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус
Больница в Коммунарке примет пациентов с подозрением на коронавирус - Sputnik Moldova
Abonare
Federația Rusă și Republica Populară Chineză vor acorda asistență Moldovei în lupta împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon în cadrul tradiționalului briefing de dimineață.

CHIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. Republica Moldova va primi sprijin din partea Rusiei și Chinei în lupta împotriva epidemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă de luni, după întâlnirea conducerii de vârf a țării.

”Vreau să spun că la această etapă am primit mai multe loturi de ajutor din partea OMS. În afară de aceasta, în a doua jumătate a săptămânii, va veni lotul de ajutor medical din China, prin intermediul poștei DHL. De asemenea, săptămâna curentă așteptăm un lot de suport medical din Federația Rusă”, a precizat Dodon.

Numărul persoanelor contaminate cu COVID-19 în Moldova a ajuns la 94, însă în prezent sunt 104 cazuri suspecte.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au îndemnat repetat oamenii să stea acasă, iar cei care au intrat în contact cu persoane bolnave sau au venit din zone de risc - să respecte regimul de autoizolare.

 

Fluxul de știri
0