Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr din Ocnița a ucis un bărbat de 39 de ani, apoi a sunat la poliție și s-a predat

© Fotolia / gebphotographyПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr în vârstă de 19 ani a sunat noaptea trecută la Inspectoratul de Poliție Ocnița și i-a anunțat pe oamenii legii că a ucis un bărbat.

CHIȘINĂU, 20 mart - Sputnik. Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Ocnița a primit un apel la ora 4 dimineață.

Руки пенсионерки. - Sputnik Moldova
Societate
O bătrână în vârstă de 82 de ani din Briceni a fost ucisă cu bestialitate de un tânăr
Un tânăr în vârstă de 19 ani i-a anunțat pe oamenii legii că l-a înjunghiat mortal pe un consătean de-al său de 39 de ani. 

Tragedia s-a produs cu câteva minute mai devreme ca suspectul să anunțe poliția despre cele întâmplate. El a recunoscut că era beat când s-a întâlnit cu victima. Între cei doi s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Făptașul a declarat că l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbat cu un cuțit, până când acesta și-a dat ultima suflare. 

Cadavrul victimei este acum examinat de medicii legiști. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Fluxul de știri
0