Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția, implicată în combaterea coronavirusului: ”Noi suntem la lucru, voi stați acasă!”

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei monitorizează strict respectarea recomandărilor pentru combaterea COVID-19 și se implică pentru a preveni răspândirea virusului.

CHIȘINĂU, 20 mart - Sputnik. Angajații Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au fost prezenți ieri în supermarketuri, în fața la farmacii, bănci, benzinării, precum și la unele oficii poștale, pentru a se asigura că oamenii respectă distanța indicată pentru a nu admite răspândirea COVID-19. 

”Polițiștii poartă discuții cu angajații asupra respectării tuturor măsurilor de protecție, cât și cu cetățenii să respecte distanța care să nu fie mai mică de 1.5 m, Noi suntem la lucru, dar voi #STAȚI_ACASĂ”, susțin reprezentanții Poliției Capitalei.

În Moldova au fost confirmate până în prezent 49 de cazuri de contaminare cu noul tip de coronavirus. Acum două zile s-a înregistrat și primul deces din cauza COVID-19 - a murit o femeie în vârstă de 61 de ani din satul Bălceana, raionul Hâncești, care a revenit recent din Italia. 

Fluxul de știri
0