Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ion Chicu: De luni - program special de lucru în instituțiile subordonate Guvernului

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic
Prim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Din 23 martie, ministerele și alte instituții subordonate Guvernului vor avea un program special de activitate. Este una dintre deciziile luate astăzi de Comisia Situații Excepționale.

CHIȘINĂU, 20 mart – Sputnik. De luni, 23 martie, ministerele, Cancelaria de Stat, alte autorități centrale subordonate Guvernului, vor avea un program special de activitate, a anunțat premierul Ion Chicu după ședința Comisiei Situații Excepționale (CSE), convocată astăzi.

Вирус-вымогатель атаковал IT-системы компаний в разных странах - Sputnik Moldova
Societate
Date în timp real: A fost lansată o platformă online de monitorizare a COVID-19 în Moldova

Potrivit deciziei CSE, din data de 23 martie respectivele instituții vor organiza desfășurarea unui regim special de lucru, de la 07:30 dimineața până la 16:00, cu pauză de masă între 12:00 și 12:30.  

„Raționamentul acestei decizii este de a fluidiza traficul”, a spus Ion Chicu.  

În ședința de astăzi a Comisiei Situații Excepționale au fost trecute în revistă evoluțiile din ultimele 24 de ore, inclusiv datele statistice despre răspândirea virusului COVID-19 pe plan mondial și local.

Fluxul de știri
0