Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Ion Chicu: De luni - program special de lucru în instituțiile subordonate Guvernului

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic
Prim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic - Sputnik Moldova
Abonare
Din 23 martie, ministerele și alte instituții subordonate Guvernului vor avea un program special de activitate. Este una dintre deciziile luate astăzi de Comisia Situații Excepționale.

CHIȘINĂU, 20 mart – Sputnik. De luni, 23 martie, ministerele, Cancelaria de Stat, alte autorități centrale subordonate Guvernului, vor avea un program special de activitate, a anunțat premierul Ion Chicu după ședința Comisiei Situații Excepționale (CSE), convocată astăzi.

Вирус-вымогатель атаковал IT-системы компаний в разных странах - Sputnik Moldova
Societate
Date în timp real: A fost lansată o platformă online de monitorizare a COVID-19 în Moldova

Potrivit deciziei CSE, din data de 23 martie respectivele instituții vor organiza desfășurarea unui regim special de lucru, de la 07:30 dimineața până la 16:00, cu pauză de masă între 12:00 și 12:30.  

„Raționamentul acestei decizii este de a fluidiza traficul”, a spus Ion Chicu.  

În ședința de astăzi a Comisiei Situații Excepționale au fost trecute în revistă evoluțiile din ultimele 24 de ore, inclusiv datele statistice despre răspândirea virusului COVID-19 pe plan mondial și local.

Fluxul de știri
0